For media

Her vil du finne vårt bildearkiv og Lyse TV, i tillegg til pressemeldinger, kontaktinformasjon for pressinformasjon og pressebilder. Vi har også gjort tilgjengelig publikasjoner og presentasjoner fra Lyse.

 • Gravemaskin holder på å grave ut tomt for å gjøre klart for nytt bygg.

  Ris og ros til prosjekter

  Lyse Elnett prosjekterer og bygger strømnett til mellom 2500 og 3500 nye boliger og næringsbygg hvert år. I tillegg blir det gjort arbeid for å øke kapasiteten til kunder ved behov. Lyse er opptatt av å levere gode tjenester. Vi sender derfor ut spørreundersøkelse for å få vite hvordan kunder opplever våre leveranser.

 • Lyse gir fem millioner kroner til Universitetet i Stavanger (UiS). Pengene skal gå til IKT-forskning på bærekraftig omstilling og vekst i Stavanger-regionen. Bilde av Eirik Gundegjerde i Lyse og instituttleder Tom Ryen ved UiS.

  Gir fem millioner til UiS-forskning

  Lyse gir fem millioner kroner til Universitetet i Stavanger (UiS). Pengene skal gå til IKT-forskning på bærekraftig omstilling og vekst i Stavanger-regionen.

 • Gunnar Crawford

  Ny Smartbysjef kommer fra Lyse

  Gunnar Edwin Crawford er ansatt som leder for smartbyen Stavanger. Han skal dermed lede et av Stavangers viktigste satsningsområder de kommende årene.

 • LNG-anlegget i Risavika (produserer flytende naturgass) som forsyner et nordisk marked.

  Selger 19 prosent av aksjene i Skangas

  Lyse AS har i dag, 22. juni 2017, inngått en avtale med Gasum OY om salg av 19 prosent av aksjene i Skangas AS.

 • Lyse og Sandnes Ulf inngår samarbeid.

  Lyse blir hovedsponsor for bredden i Sandnes Ulf

  Fra 2018 skal barn og ungdom i Sandnes Ulf spille med Lyse-logoen på brystet. I tillegg blir Lyse sponsor og leverandør til kurs- og konferansesenteret i Sandnes Ulfs planlagte stadion. Den nye samarbeidsavtalen går over fem år.

 • Stavanger sentrum blir utrustet med det mest teknologiske utstyret som finnes på markedet i pilotprosjektet som starter opp i september.

  Gjør sentrum smartere

  Lyse og Atea har tatt initiativet til et pilotprosjekt sammen med Stavanger kommune og Stavanger Sentrum AS om å teste ny teknologi i sentrum. Dette skal gjøre Stavanger til en av de smarteste byene i landet.

 • busstur med tour de triangulum

  50 på Tour de Triangulum

  Triangulum-prosjektet som Stavanger er en viktig del av, samlet i går en elbuss full av interesserte innbyggere, fagfolk, studenter og politikere. Tour de Triangulum ga dem svar og informasjon om hva prosjektet går ut på.

 • Svart solcelleanlegg montert på rødlig tak.

  Stor interesse for sol

  85 boligeiere har bedt om tilbud på solpakke fra Lyse etter lansering i vår. Den nye nettsiden for sol fra Lyse har også vært godt besøkt med over 27.000 sidevisninger.

 • Altibox-partnerskapet leverte et betydelig bidrag til veksten i både investeringsnivå og antall abonnement i det norske fibermarkedet i 2016. Bilde fra fiberfremføring i Elverum.

  Sterk fibervekst i Norge

  Altibox-partnerskapet leverte et betydelig bidrag til veksten i både investeringsnivå og antall abonnement i det norske fibermarkedet i 2016.

 • Lyse-konsernet går inn som stifter og medeier i det nyetablerte, nasjonale selskapet Digitalnorway - Toppindustrisenteret AS. Bilde av konsernsjef Eimund Nygaard.

  Lyse blir medeier i Digitalnorway

  Lyse-konsernet går sammen med en rekke av Norges fremste selskaper inn som stifter og medeier i det nyetablerte, nasjonale selskapet Digitalnorway - Toppindustrisenteret AS. Styrking av digital kompetanse er et hovedformål.

 • Framsiden av konsesjonssøknaden med illustrasjon av ny Opstad transformatorstasjon

  Konsesjonssøknad på høring

  Konsesjonssøknad for ny 132 kV strømlinje mellom ny Bjerkreim transformatorstasjon i Bjerkreim kommune og ny Opstad transformatorstasjon i Hå kommune er lagt ut på offentlig høring. Norges vassdrags- og energidirektorat, NVE, arrangerer åpent møte på Karlsbu Kafe torsdag 8. juni kl. 19.00.

 • Scope logo

  Lyse med offisiell rating - BBB+

  Lyse AS har tatt steget inn i en åpen og objektiv vurdering av det ledende europeiske ratingselskapet Scope Ratings, der Lyse AS har blitt tildelt ratingen BBB+ med stabile utsikter. Lyse er dermed det første kommunaleide kraftselskapet i Norge som får offisiell kredittrating.

Viser fra 121 til 132 av totalt 500 artikler

Følg oss:Følg oss på Instagram Følg oss på Facebook Følg oss på Twitter Følg oss på LinkedIn 

Personvern Copyright © Lyse AS