For media

Her vil du finne vårt bildearkiv og Lyse TV, i tillegg til pressemeldinger, kontaktinformasjon for pressinformasjon og pressebilder. Vi har også gjort tilgjengelig publikasjoner og presentasjoner fra Lyse.

 • Bilde av ny webportal for automatisert gravemelding.

  Automatiserer gravemelding

  Lyse Elnett tar i bruk automatisert håndtering av gravemeldinger. Hvert år blir det håndtert 5500 gravemeldinger der kart over hvor kabler og rør ligger i bakken leveres ut.

 • Skjermbilde av Altibox Barn.

  Altibox gjør barne-tv trygt igjen

  Den nye tjenesten Altibox Barn lar de yngste se favorittprogrammene sine uten å måtte lete gjennom jungelen av kanaler, strømmetjenester og programarkiver først.

 • Bilde av Magnus Carlsen og Fabiano Caruana

  Fortsetter som sponsor av Altibox Norway Chess

  Altibox forlenger avtalen med sjakkturneringen Altibox Norway Chess.

 • Bilde av Ole-Johnny Johansen og Roger Strømeng.

  Signal vokser i nord

  Fiberselskapet Signal Bredbånd AS kjøper Nornett AS og styrker sin markedsposisjon i nord. Sammen blir selskapet den største leverandøren av høyhastighetsbredbånd i Nord-Norge. Signal Bredbånd er en del av Altibox-partnerskapet, som har Norges mest fornøyde bredbånds- og TV kunder.

 • Bilde av Thomas Skjelbred og Jan Håland

  Haugaland Kraft inngår ny avtale med Altibox

  Haugaland Kraft Fiber og Altibox har en lang historie sammen, og har nå inngått ny avtale som forlenger det strategiske samarbeidet om bredbånds- og underholdningstjenester i Haugalandsregionen.

 • Bilde av jublende prisvinnere fra tidligere år.

  Altibox støtter norske filmspirer

  Altibox går inn som sponsor av Kortfilmfestivalen. Nå introduserer festivalen nye priser som skal løfte frem lovende filmtalenter.

 • Lyngsvatn er hovedmagasinet for inntak av vann til Lyses kraftstasjon Lysebotn 2 som ble åpnet i september 2018.

  Sprengningsuhell på Lyngsvatn-dammen

  Tirsdag ettermiddag var det et alvorlig sprengningsuhell oppe ved dam Lyngsvatn der Lyse for tiden har et større rehabiliteringsprosjekt som pågår. Heldigvis kom ingen personer til skade, men uhellet er av en slik karakter at Lyse som byggherre ser svært alvorlig på saken.

 • Lyse-standen på Nordic Edge 2018 fokuserte på hvordan sensorteknologi kan gjære hverdagen mer forutsigbar for innbyggerne.

  Øker engasjementet i Nordic Edge

  Nordic Edge har gått fra å være utstilling og konferanse, til også å bli en nasjonal innovasjonsklynge. Nå tilføres ytterligere ni millioner kroner fra Lyse, Smedvig og SR-bank for å gjøre Stavanger anda mer synlig på det internasjonale smartby-kartet.  

 • Bilde av Thomas Skjelbred og Jan Grønbech.

  Altibox tilbyr Google Wifi til en halv million hjem

  Som første bredbåndsaktør i Europa inngår Altibox en avtale om å tilby Google Wifi til sine kunder. I løpet av sommeren får nye og eksisterende Altibox-kunder tilbud om markedets beste wifi-opplevelse for hjemmet.

 • Presentasjon på stor scene

  Internasjonal interesse for Lyse-initiativ

  Lyse Elnett har en ledende rolle innen digitalisering i nettbransjen. Denne uken holdt selskapet et innlegg på en konferanse i Rotterdam foran 200-300 tilhørere. Det er utviklet en ny åpen standardisert informasjonsmodell for strømnettet som ble presentert.

 • Illustrasjonsbilde av person på fjell som hopper av glede.

  Altibox klatrer på kundetilfredshet

  Som eneste aktør i bransjen ligger Altibox på topp 20 i Norsk Kundebarometers måling av kundetilfredshet og lojalitet blant norske forbrukere.

 • Skjermbilde av God Norsk.

  Altibox satser på norsk innhold med ny strømmetjeneste

  Gjennom strømmetjenesten Godt Norsk ønsker Altibox å gjøre norskprodusert innhold lettere tilgjengelig for nordmenn. Tjenesten representerer også en ny måte å finansiere norsk innhold på.

Viser fra 121 til 132 av totalt 500 artikler

Følg oss:Følg oss på Instagram Følg oss på Facebook Følg oss på Twitter Følg oss på LinkedIn 

Personvern Copyright © Lyse AS