For media

Her vil du finne vårt bildearkiv og Lyse TV, i tillegg til pressemeldinger, kontaktinformasjon for pressinformasjon og pressebilder. Vi har også gjort tilgjengelig publikasjoner og presentasjoner fra Lyse.

 • - Nå er det bare å bruke hurtigladerne, oppfordret konserndirektør energi i Lyse, Leiv Ingve Ørke.

  Nå er det bare å lade!

  ​​​​​​​Tre nye hurtigladere for elbil ble i dag markert åpnet på Sola Lufthavn. Flere hurtigladere for elbil skal motivere drosjenæringen til å velge elektrisk. Hurtigladerne er et ledd i en viktig utvikling av en elektrisk transportsektor.

 • Altibox og NTE har en lang historie sammen, og har nå signert en avtale som forlenger samarbeidet. Bilde av administrerende direktør i Altibox, Thomas Skjelbred

  Altibox forlenger strategisk partnersamarbeid

  Altibox og NTE har en lang historie sammen, og har nå signert en avtale som forlenger samarbeidet. Avtalen gir over 40.000 NTE-kunder i Trøndelag tilgang til Altibox sitt bredbånd– og underholdningsunivers de neste årene.

 • Astrid Rebekka Norheim

  Ny direktør i Lyse Dialog

  Astrid Rebekka Norheim er ansatt som administrerende direktør i Lyse Dialog.

 • Harald Espedal er styreleder i Lyse. Kronikken er skrevet i forbindelse med bedriftsforsamlingen som ble avholdt den 25. 4 2018.

  Langsiktig eierskap sikrer velferdsproduksjon

  Styreleder Harald Espedal har her skrevet en kronikk om Lysekonsernet, tyve år etter at det ble etablert. Om et konsern i stadig utvikling, med gode resultat og en vellykket eierstruktur.

 • Bedriftsforsamlingen i Lyse hadde møte i dag.

  Nytt konsernstyre i Lyse

  Bedriftsforsamlingen i Lyse valgte onsdag 25. april nytt styre, og generalforsamlingen fastsatte utbyttet til de 16 eierkommunene til 500 millioner kroner.

 • Søren Harding

  Altibox og Søren sørger for Danmarks mest fornøyde internettkunder

  En fersk undersøkelse viser at Altibox Danmark scorer høyest på kundetilfredshet innen bredbånd. Det gir adm.dir i Altibox, Søren Harding, ekstra motivasjon til å vinne enda flere kunder.

 • Bilde av Altibox-kunde 500.000.

  Ny Altibox-kunde hvert 11. minutt

  Denne uken koblet Altibox-partnerskapet opp husstand nummer 500.000 med fiber. Mer enn 1,2 millioner nordmenn bruker nå bredbåndstjenester fra Altibox.

 • Harald Espedal fortsetter som styrelder i konsernstyret i Lyse.

  Lyse innstiller nye styremedlemmer

  Valgkomitéen i Lyse har innstilt tre nye medlemmer til konsernstyret: Stine Rolstad Brenna, Svein Gjedrem og Sissel Knutsen Hegdal.

 • Bilde av administrerende direktør Thomas Skjelbred i Altibox.

  Altibox blåser nytt liv i tv-en

  Snart har 100.000 norske hjem tatt i bruk Altibox sin nye tv-opplevelse. – Den store tv-skjermen og tradisjonelt tv-innhold lever i beste velgående, sier administrerende direktør Thomas Skjelbred i Altibox.

 • Montører arbeider i strømmast.

  Arbeider med flere søknader

  Det arbeides med flere konsesjonssøknader som skal sendes til Norges vassdrags- og energidirektorat (NVE) før sommeren. De to første søknadene gjelder bygging av nye kraftlinjer mellom Gilja og Seldal i Gjesdal og mellom Fagrafjell, Vagle og Stokkeland i Sandnes.

 • Konsernsjef Eimund Nygaard

  Lyse med årsresultat på 1,9 milliarder

  Underliggende driftsresultat er på nivå med 2016 og reflekterer god operasjonell drift i alle forretningsområdene.

 • Lyse og BKK har gått sammen om å etablere hurtigladere for elbil i regionen.

  Nye hurtigladere til drosjene i Stavanger-regionen

  Stavanger kommune og Lyse etablerer nå hurtigladere for elbil på tre sentrale plasser i regionen. Et utvidet tilbud av hurtigladere er avgjørende for å oppnå ønsket mål om elektrifisering av transportsektoren. Først ut med ny hurtigladestasjon er Sola flyplass.

Viser fra 121 til 132 av totalt 500 artikler

Følg oss:Følg oss på Instagram Følg oss på Facebook Følg oss på Twitter Følg oss på LinkedIn 

Personvern Copyright © Lyse AS