For media

Her vil du finne vårt bildearkiv og Lyse TV, i tillegg til pressemeldinger, kontaktinformasjon for pressinformasjon og pressebilder. Vi har også gjort tilgjengelig publikasjoner og presentasjoner fra Lyse.

 • Skjermbilde av God Norsk.

  Altibox satser på norsk innhold med ny strømmetjeneste

  Gjennom strømmetjenesten Godt Norsk ønsker Altibox å gjøre norskprodusert innhold lettere tilgjengelig for nordmenn. Tjenesten representerer også en ny måte å finansiere norsk innhold på.

 • Bilde av Toril Nag.

  Toril Nag ny styreleder i IKT-Norge

  Konserndirektør Toril Nag i Lyse er valgt til ny styreleder i interesseorganisasjonen IKT-Norge.

 • Bedriftsforsamlingen i Lyse hadde møte i dag.

  Et godt Lyse-år i 2018

  Hva skal Lyse jobbe med de neste ti årene, hvor stort blir det endelige utbyttet til kommunene og hvordan stiller Lyse seg til vindkraft? Disse og langt flere spørsmål ble reist i salen da Lyse i dag avholdt sin årlige bedriftsforsamling for eierne.

 • Ordfører Jonas Skrettingland i Hå kommune markerer byggestart ved hjelp av en elektrisk minigraver.

  Første spadestikk for storstilt oppgradering

  I dag kunne Lyse Elnett og Jæren Everk ønske velkommen til spadestikk på nye Opstad transformatorstasjon samt ny 132 kV-kraftlinje mellom Opstad og Bjerkreim transformatorstasjon. Dette markerer starten på en storstilt oppgradering av overordnet strømnett som skal pågå de neste 10-20 årene i Sør-Rogaland.

 • Fibernedlegging.

  Lyse inviterer til fiberdugnad

  Rogaland har i dag en bredbåndsdekning på 89 prosent og har høyest dekning i landet på høyhastighets bredbånd. Likevel inviterer Lyse til dugnad for å få lagt også de siste bygdestrøkene i fylket vårt over på høyhastighets bredbånd.

 • Bilde av Thomas Skjelbred og Jan Troøyen.

  Altibox styrker seg i Møre og Romsdal

  Bredbåndskommunikasjon er i ferd med å bli en kritisk faktor for næringsutvikling og attraktive lokalsamfunn. Nå går infrastrukturselskapene Lyse og NTE sammen om en ny satsing for å tilby framtidsrettet fiberutbygging i Møre og Romsdal. Gjennom etableringen av Nordvest Fiber ønsker utbyggerne å tilby Altibox-tjenester i regionen.

 • Bilde av utøvere i eSerien.

  Altibox blir sponsor av e-fotballiga

  Altibox blir hovedsponsor av Norges første offisielle e-sportserie i fotballspillet FIFA. Navnet på den norske ligaen blir Altibox eSerien.

 • Konsernsjef Eimund Nygaard la i dag fram årsresultat for 2018.

  Årsresultat på 1,1 milliarder

  ​​​​​​​Rekordhøy vannkraftproduksjon og god operasjonell drift er de viktigste faktorene til at Lyse i dag kunne offentliggjøre et resultat på 1,1 milliarder kroner. Dermed vil konsernet totalt utbetale 715 millioner kroner for 2018 som går direkte til de 16 eierkommunene i Sør-Rogaland.

 • Bilde av representanter fra selskapene involvert i fusjonen.

  Viken Fiber og Fiber1 fusjonerer

  Det nye selskapet skal hete Viken Fiber, og blir Norges største fiberselskap.

 • Eksisterende kraftlinje nordover fra Opstad transformatorstasjon går over Opstadvegen og videre over grønne marker.

  Søker konsesjon for ny linje og stasjon på Jæren

  Lyse Elnett har søkt om konsesjon for å bygge ny 132 kV kraftlinje mellom Opstad og Håland (sør for Bryne), samt bygging av ny transformatorstasjon på Håland. Dette er et av flere delprosjekter for å oppgradere overordnet strømnett på Jæren.

 • Bilde av administrerende direktør Søren Harding i Altibox Danmark.

  Dejlig å være Altibox i Danmark

  Denne uken nådde Altibox Danmark en ny milepæl. Selskapet teller nå 35.000 kunder.

 • Ledere i tre lokale selskap står ved siden av hverandre med kontrakt for bygging av ny transformatorstasjon i hendene foran seg.

  Første kontrakt for storstilt utbygging

  Jærentreprenør er tildelt den første kontrakten for en større oppgradering av strømnettet i regionen. Kontrakten gjelder grunnarbeid, bygg og utendørsområde for ny transformatorstasjon på Opstad i Hå kommune. Kontrakten er verdt rundt 60 millioner kroner.

Viser fra 121 til 132 av totalt 500 artikler

Følg oss:Følg oss på Instagram Følg oss på Facebook Følg oss på Twitter Følg oss på LinkedIn 

Personvern Copyright © Lyse AS