For media

Her vil du finne vårt bildearkiv og Lyse TV, i tillegg til pressemeldinger, kontaktinformasjon for pressinformasjon og pressebilder. Vi har også gjort tilgjengelig publikasjoner og presentasjoner fra Lyse.

 • Linjeskift

  Luftig linjeskift til Lysebotn

  Se hvordan 300 kilometer (!) med ny linjetråd blir lagt på den ene kraftlinjen mellom Sandnes og Lysebotn.

 • UiS og ECIU

  UiS blir pilot for ny universitetsmodell

  Universitetet i Stavanger skal teste ut ny utdanningsmodell gjennom ECIU-universitetene hvor Lyse er en av samarbeidspartnerne.

 • Robotisering

  Robot reduserer behandlingstid

  I Lyse Elnett brukes robot for å behandle forenklede meldinger. Roboten kan redusere behandlingstiden fra 3-4 uker og ned til få minutter når den gjør saksbehandlingen.

 • Milliardinvestering i Ryfylke

  Det er laget en omfattende nettplan for å oppgradere hovedveiene i strømnettet i Ryfylke. Det skal investeres om lag en milliard kroner i perioden fram til 2030.

 • Ketil Annar Granbakken sammen med Espen Andresen i Vevelstadåsen Grendelag. 700 ladepunkter for elbil er tilrettelagt av Smartly - Norges hittil største anlegg.

  Ladebonanza på Østlandet

  Boligsameiet i Ski kommune har fått ladepunkter for elbil til samtlige av de nær 700 boligene i sameiet. Antall ladepunkter i ett og samme anlegg gjør dem til det største i landet. Drift av avtalen er det Lyses selskap Smartly som står for.

 • Elever fra Stavanger Katedral skole som tidligere har fått billetter av Lyse.

  12 nye klasser invitert med på teater

  Nye 300 teaterbilletter er delt ut. Nå kan 12 klasser rundt om i Sør-Rogaland glede seg til et teaterbesøk hos Rogaland Teater til høsten.

 • Bilde av ny webportal for automatisert gravemelding.

  Automatiserer gravemelding

  Lyse Elnett tar i bruk automatisert håndtering av gravemeldinger. Hvert år blir det håndtert 5500 gravemeldinger der kart over hvor kabler og rør ligger i bakken leveres ut.

 • Skjermbilde av Altibox Barn.

  Altibox gjør barne-tv trygt igjen

  Den nye tjenesten Altibox Barn lar de yngste se favorittprogrammene sine uten å måtte lete gjennom jungelen av kanaler, strømmetjenester og programarkiver først.

 • Bilde av Magnus Carlsen og Fabiano Caruana

  Fortsetter som sponsor av Altibox Norway Chess

  Altibox forlenger avtalen med sjakkturneringen Altibox Norway Chess.

 • Bilde av Ole-Johnny Johansen og Roger Strømeng.

  Signal vokser i nord

  Fiberselskapet Signal Bredbånd AS kjøper Nornett AS og styrker sin markedsposisjon i nord. Sammen blir selskapet den største leverandøren av høyhastighetsbredbånd i Nord-Norge. Signal Bredbånd er en del av Altibox-partnerskapet, som har Norges mest fornøyde bredbånds- og TV kunder.

 • Bilde av Thomas Skjelbred og Jan Håland

  Haugaland Kraft inngår ny avtale med Altibox

  Haugaland Kraft Fiber og Altibox har en lang historie sammen, og har nå inngått ny avtale som forlenger det strategiske samarbeidet om bredbånds- og underholdningstjenester i Haugalandsregionen.

 • Bilde av jublende prisvinnere fra tidligere år.

  Altibox støtter norske filmspirer

  Altibox går inn som sponsor av Kortfilmfestivalen. Nå introduserer festivalen nye priser som skal løfte frem lovende filmtalenter.

Viser fra 13 til 24 av totalt 500 artikler

Følg oss:Følg oss på Instagram Følg oss på Facebook Følg oss på Twitter Følg oss på LinkedIn 

Personvern Copyright © Lyse AS