For media

Her vil du finne vårt bildearkiv og Lyse TV, i tillegg til pressemeldinger, kontaktinformasjon for pressinformasjon og pressebilder. Vi har også gjort tilgjengelig publikasjoner og presentasjoner fra Lyse.

 • Thomas Skjelbred, administrerende direktør i Altibox og Konserndirektør for Lyses televirksomhet og styreleder i Altibox, Toril Nag som fornøyde vinnere av Inside Telecoms priser. De vant henholdsvis prisen for årets bredbåndsoperatør og årets hederspris.

  To priser til Altibox og Lyse

  Bransjen kåret Altibox til årets bredbåndsoperatør, mens konserndirektør for Lyses televirksomhet, Toril Nag fikk årets hederspris.

 • Droneoperatøren kontrollerer at dronen flyr opp mot strømmastene i fjellsiden.

  Spennende driftstest med drone

  Samtidig med at en drone er ute og flyr langs strømlinjen ved Byrkjedalstunet i Gjesdal sitter prosjektansatte på tre ulike steder i Norge og følger dronens ferd i kart på PC. Forsknings- og utviklingsprosjektet Connected Drone kombinerer kunstig inteliggens med maskinlæørling for å gjenkjenne feil i strømnettet som vises på bilder tatt fra dronen.

 • Eimund Nygaard engasjerer seg sterkt i vilkårene som omhandler grunnrenteskatt for vannkraft.

  Frykter at opprusting av vannkraft vil stoppe

  – Det er dessverre slik i dag at skattesystemet gjør at det ikke lønner seg å fornye den fantastiske vannkraften som vi allerede har og som skriker etter opprusting. Det sa styreleder i Energi Norge og konsernsjef i Lyse, Eimund Nygaard denne uken på Statnetts høstkonferanse.

 • Kristian Helland er administrerende direktør i Smartly AS.

  Direktør som behersker motvind

  Du har kanskje lurt litt. Tenkt på det når du har sett den grønne Smartly-logoen på veggen på Mariero. Hvordan går det egentlig med Smartly?

 • Hurtigladerne får nytt utseende og blir merket med Lyse- og BKK logo for god gjenkjenning. Alle typer elbil vil kunne lades etter at oppgraderingen er ferdig.

  Enda enklere å lade elbil

  Hurtiglading av elbil blir mer fleksibelt og betalingsløsningen enklere når BKK og Lyse nå har gått sammen om å bygge ut, eie og drifte et nettverk av hurtigladere i Rogaland og Agder.

 • Nå kan Altibox-kundene se sport fra Viasat med morgendagens bildestandard, Ultra HD (UHD). Skjermbilde fra Viasat UHD av fotballspilleren Gareth Bale. (Foto: Viasat)

  Altibox får første UHD-kanal

  Nå kan Altibox-kundene se sport fra Viasat med morgendagens bildestandard, Ultra HD (UHD).

 • Professor Atle Øglend ble tildelt Lyses forskningspris under universitetets årsfest. Lyses konserndirektør Grethe Høiland delte ut prisen. Foto: Asbjørn Jensen.

  Lyses forskningspris til Atle Øglend

  En særdeles aktiv og internasjonalt anerkjent forsker mottar Lyses forskningspris for 2016, nemlig professor Atle Øglend. Han forsker på priser i råvaremarkedene.

 • Altibox har de mest fornøyde bredbåndskundene i Norge for åttende år på rad. Administrerende direktør Thomas Skjelbred og styreleder Toril Nag takker kundene for tilliten. Bilde av de to lederne.

  Altibox har landets mest fornøyde bredbåndskunder

  For åttende år på rad har Altibox de mest fornøyde bredbåndskundene i Norge.

 • KÅKÅnomics arrangeres 1.-4. november.

  Snart klart for økonomifestival

  En hel festival om penger, luksusfeller og skattesnyting? Det er KÅKÅnomics, Nordens første økonomifestival.

 • Foto: Tall Ships Race

  Lyse blir med på skutefesten

  Lyse AS går inn som prosjektsponsor for The Tall Ships Races 2018 Stavanger. – Vi gleder oss til å bli en del av dette storslåtte arrangementet, sier konserndirektør Ove Jølbo.

 • Marita Omdal med nytt nummer av Lyse sider

  Lyse sider og gratis refleksvest

  Lyse og refleks hører sammen. I anledning refleksens dag kommer også en ny utgave av Lyses internmagasin Lyse sider, sammen med en refleksvest til mottakerne. Lyse i mørket er vårt stikkord denne gang.

 • Ole-Johnny Johansen er ny direktør i Signal Bredbånd.

  Ny direktør i Signal Bredbånd

  Ole-Johnny Johansen er ansatt som administrerende direktør i Signal Bredbånd. Johansen kommer fra jobben som Regionsdirektør i Caverion Norge AS og har lang toppleder-erfaring fra blant annet Polarfeed, Secora, A-Pressen og Telenor.

Viser fra 109 til 120 av totalt 500 artikler

Følg oss:Følg oss på Instagram Følg oss på Facebook Følg oss på Twitter Følg oss på LinkedIn 

Personvern Copyright © Lyse AS