For media

Her vil du finne vårt bildearkiv og Lyse TV, i tillegg til pressemeldinger, kontaktinformasjon for pressinformasjon og pressebilder. Vi har også gjort tilgjengelig publikasjoner og presentasjoner fra Lyse.

 • Jøssang kraftverk er tilbake i drift etter havariet som inntraff i mars.

  Jøssang kraftverk tilbake i drift

  Jøssang kraftverk var endelig i kommersiell drift onsdag 13 september etter en ca 1,5 mnd lang uttesting og igangkjøringsperiode. - Det har vært noen utfordringer med å få Jøssang i gang igjen, men dette er nå løst, sier kraftverksjef i Lyse Produksjon, Arve Jakobsen.

 • konserthus

  Stavanger konserthus feirer fem år

  1,2 millioner har besøkt Stavanger konserthus siden åpningen i 2012. Opplevelsene har stått i kø, og Lyse er stolt hovedsponsor for regionens storstue.

 • Bilde fra konferansesalen under tidligere Nordic Edge Expo

  Klar for nytt Nordic Edge Expo

  For tredje år på rad åpner Nordic Edge Expo dørene 26. september og Lyse er med som hovedsamarbeidspartner. Lyse bidrar på flere måter innen temaet smart by og vil presentere det på messen.

 • Nye Altibox TV binder sammen «vanlig tv», filmer, serier, opptak, strømmetjenester, radio og apper i ett sømløst underholdningsunivers som er tilgjengelig på alle skjermer. Bilde av administrerende direktør Thomas Skjelbred i Altibox.

  Altibox lanserer ny tv-opplevelse

  Nye Altibox TV binder sammen «vanlig tv», filmer, serier, opptak, strømmetjenester, radio og apper i ett sømløst underholdningsunivers som er tilgjengelig på alle skjermer.

 • Creator er et lokalt foretak som både bedrifter og privatpersoner kan benytte seg av.

  Lyse i samarbeid med Creator

  Lyse bygger opp under innovasjon i regionen ved å støtte opp om flere ulike forskningstiltak. Nå er også Creator Makerspace en samarbeidspartner for Lyse.

 • Ny strømmåler blir koblet til i et sikringsskap

  80.000 målere på 1,5 år

  Lyse og OneCo skal fram til jul bytte nær 25.000 strømmålere til nye automatiske strømmålere. Totalt skal over 80.000 kunder få ny måler neste halvannet år. Prosjektet har hatt en pause, men starter opp igjen neste uke.

 • - Resultatet reflekterer god underliggende drift i kjernevirksomhetene energi, telekom og elnett, og er i tråd med våre forventninger sier konsernsjef Eimund Nygaard.

  Halvårsresultat på 492 millioner

  Lyse-konsernet hadde et resultat etter første halvår på 492 millioner kroner. Driftsresultatet var på 1 095 millioner kroner, en reduksjon på 195 millioner sammenlignet med første halvår i fjor.

 • Regjeringen ønsker et raskt digitaliseringsløft i næringslivet, og har invitert Lyses konserndirektør Toril Nag med i styringsgruppen til Digital21. Bilde av Toril Nag i diskusjon med kolleger.

  Lyse bidrar i Digital21

  Regjeringen ønsker et raskt digitaliseringsløft i næringslivet, og har invitert Lyses konserndirektør Toril Nag med i styringsgruppen til Digital21.

 • Sommervikarer fra Lyse som deltok på Energirike i Haugesund.

  Et skritt inn i arbeidslivet

  Hvert år sender Lyse flere av sine ferievikarer for å delta på EnergiRikes studentforum i Haugesund. I år var det hele ni stykker som tok turen over Boknafjorden for å være med på konferansen.

 • Jonny Solheim, Esben Tonning Otterlei, Jorunn Barkved og Audun Aspelund har hatt et godt samarbeid for å få ned utslipp på byggeplasser.

  Fjernvarme til byggeplasser

  Å benytte fjernvarme til byggtørking og byggeplassoppvarming kutter både klimagassutslipp og gjør lokalmiljøet bedre for innbyggerne i regionen.

 • Sander Ottesen er sommervikar i Lyse Elnett.

  Rekordmange sommervikarer

  Sander Ottesen er en av de 33 sommervikarene som jobber i Lyse. Sommerengasjementene som unge studenter har hatt hos Lyse har flere ganger ført til positiv uttelling. sier Sharron Moti i HR. - Det å knytte bekjentskap med en bedrift og jobbe med å opprettholde kontakten kan være gull verdt.

 • drone gjør inspeksjon av strømmast

  God erfaring med droner

  I over ett år har Lyse Elnett brukt droner for å finne feil på strømlinjer eller enkeltkomponenter i strømmaster. I løpet av året er det funnet flere arbeidsoppgaver der bruk av drone vil være fornuftig.

Viser fra 109 til 120 av totalt 500 artikler

Følg oss:Følg oss på Instagram Følg oss på Facebook Følg oss på Twitter Følg oss på LinkedIn 

Personvern Copyright © Lyse AS