For media

Her vil du finne vårt bildearkiv og Lyse TV, i tillegg til pressemeldinger, kontaktinformasjon for pressinformasjon og pressebilder. Vi har også gjort tilgjengelig publikasjoner og presentasjoner fra Lyse.

 • Smart city mini

  Lyse og UiS sammen om grønne løsninger

  Årets Nordic Edge Expo tar blant annet for seg partnerskap for bærekraftig byutvikling. Les hva rektor ved UiS, Klaus Mohn, mener må til for å få til et grønt skifte innen forskning. 

 • Store ting på gang på Lyngsvatn

  Et godt stykke utenfor allfarvei, 700 meter over Lysefjorden, pågår et stort rehabiliteringsarbeid av dam Lyngsvatn. I løpet av 2019 og 2020 skal nye krav fra myndighetene tilfredsstilles og resultatet vil bli en flott dam til glede for turgåere i området.

 • Utbygging

  Lyse med halvårsresultat på 541 millioner kroner

  Lyse-konsernet hadde et resultat på 541 millioner kroner i første halvår 2019, mot 474 millioner første halvår i fjor.

 • Refleksgutt

  Best i vest for 18. året på rad 

  Refleksvest til 1. klassingene er en av aktivitetene Lyse er aller mest glad i. Nå er høstens utdeling snart i mål, med god hjelp fra Attende.  

 • Masterstudentene Kari Walstad og Martine Halvorsen Sønju ved et tre utenfor Lyse Elnett sitt kontorbygg.

  Studenter i stort demoprosjekt

  Hvordan skal vi få en framtid med elfly, elskip og elbusser uten at sikringen går? To masterstudenter ved NTNU har i sommer hjulpet Lyse med å se på fleksibilitet i framtidens strømnett.

 • Ved hjelp av en ny digital løsning har Altibox fått bedre kontroll på hele verdikjeden og alle prosesser tilknyttet utbygging av fiber i Norge. Målet er å kunne grave mer fiber. Morten Hjallum i Geodata og Stian Berg i Viken Fiber er her avbildet i Sandvika, hvor det skal legges over 8000 meter med fiber fra Sandvika til Billingstad. Foto: Brand Studio.

  Fiber til alle enda kjappere

  Over 1,2 millioner nordmenn bruker bredbåndstjenestene fra Altibox. Nå satser internett- og TV-leverandøren stort på geografiske løsninger for å vinne ytterligere markedsandeler.

 • Smartbyveikart

  Skal rydde i smartbyjungelen

  Norske kommuner får endelig én nasjonal veiviser for sine mange smartbysatsinger.

 • En våt friidretts-stadion gjøres klar til å ta imot 750 deltakere under helgens NM der Lyse er hovedsponsor.

  Startskudd for friidrett-EM for lag

  Mange hundre idrettsutøvere fra hele Europa inntar denne helgen Sandnes stadion. Det dreier seg om friidrett, om Sandnes Idrettslag og om Lyse som både støtter, heier og løfter arrangementet.  

 • Lyse sponser sommeren

  På med hatten og solbrillene! Sleng deg inn i årets vell av heftige, herlige og helteaktige arrangement sammen med Lyse. Vi er der det skjer, og håper at du også er det.

 • Den første til å forsyne Stavanger med strøm

  Like ved Vålandsskogen og Mosvannet ligger et gammelt oransje bygg som du kanskje har lagt merke til. Men vet du hva bygget brukes til? Her kommer historien om bygget.

 • Tester batterier som spenningsstøtte

  Lyse har koblet batteri som spenningsstøtte i strømnettet. Dette er et pilotprosjekt for å teste om batterier egner seg som spenningsstøtte i lavspentnettet.

 • Ørjan Aukland leder Lyse Investeringer, Lyses eget investeringsfond.

  Møter fremtiden med investeringsfond

  En sterk posisjon som næringsaktør og bærer av et stort samfunnsansvar er sammen med finansiell styrke nøkkelen til å kunne investere i ambisiøse bærekraftige oppstartsbedrifter.

Viser fra 109 til 120 av totalt 500 artikler

Følg oss:Følg oss på Instagram Følg oss på Facebook Følg oss på Twitter Følg oss på LinkedIn 

Personvern Copyright © Lyse AS