For media

Her vil du finne vårt bildearkiv og Lyse TV, i tillegg til pressemeldinger, kontaktinformasjon for pressinformasjon og pressebilder. Vi har også gjort tilgjengelig publikasjoner og presentasjoner fra Lyse.

 • Bilde av Ane Marte Hausken, Anne Berit Rørlien og Toril Nag.

  Balanse og mangfold i Lyse

  I Abelia og Oda-nettverkets kåring av Norges fremste teknologikvinner er både Lyses konserndirektør for tele, Toril Nag og Viken Fibers administrerende direktør Anne Berit Rørlien på listen over etablerte teknologiledere.

 • Mangle ledninger koblet i en og samme støpsel

  Skamfett med elvett

  Lyse tar i bruk filmsnutter og VR-briller for å øke ungdoms bevissthet rundt elsikkerhet for å hindre brann og skader i forbindelse med bruk av strøm. Den nye undervisningen gir også kunnskap om hvordan strøm produseres.

 • I dag skrur tv- og internettleverandøren Altibox på sitt nye kommunikasjonskonsept i en storstilt lanseringskampanje. Bilde av Egil Alv Andreassen (kreativ leder og tekstforfatter i Fasett), Aleksander Eikeberg (leder for merkevare og kommunikasjon i Altibox) og Maren Aadnøy Goa (rådgiver i Fasett).

  Dyrker fortellingen i nytt kommunikasjonskonsept

  I dag skrur tv- og internettleverandøren Altibox på sitt nye kommunikasjonskonsept i en storstilt lanseringskampanje.

 • Tommy Høiland jubler etter scoring den skjebnesvangre kampdagen da Viking igjen rykket opp til Eliteserie.

  Fabelaktige 25 år sammen

  Når det kribler i magen, verker i beina og hjertet banker i takt med hordenes klapping på kortsiden, når jubelropene ingen ende vil ta og speakeren går opp i fistel – da har Viking vunnet. Og siden vi elsker denne følelsen og stemningen, har vi valgt å fortsatt være hovedsponsor for Viking i to nye år.

 • Lyngsvatn i Forsand og Hjelmeland kommune

  Stort rehabiliteringsprosjekt av Lyngsvatn-dammer vedtatt

  Denne uken ga konsernstyret i Lyse grønt lys for å sette i gang rehabilitering av dammer Lyngsvatn som ligger i Forsand og Hjelmeland kommune.

 • Aspelund, Stangborli, Haugland og Wirak

  Nye Sandnes rådhus tilkoblet fjernvarmenettet

  Ordfører Stanley Wirak åpnet ny infrastruktur fra Lyse i Sandnes sentrum.

 • Bilde av styreleder Toril Nag og leder av Underholdning i Altibox, Svein Aronsen.

  Altibox først ute med dyplenking til NRK

  Som første tv-distributør i landet integrerer Altibox NRKs rikholdige programarkiv i sin tv-plattform. Dermed får kundene tilgang til alt NRK-innhold på store og små skjermer.

 • Fly tar av fra Stavanger lufthavn Sola

  40 mill til demoprosjekt

  Enova har tildelt 40 millioner kroner til et storskala demonstrasjonsprosjekt innen elektrisk transport. Avinor, Risavika Havn, Forus Næringspark, Smartly og Lyse Elnett skal sammen vise hvordan behov for strøm til fly, busser og skip kan styres og fordeles for å unngå store investeringer i strømnettet.

 • Flyfoto av eksisterende transformatorstasjon på Randaberg

  Høring om ny kraftlinje

  Melding med forslag til utredningsprogram for framtidens overordnet strømnett i området fra Stavanger til Randaberg og Rennesøy er lagt ut til offentlig høring. Kraftig vekst i behov for strøm gjør at Lyse Elnett søker om å få bygge ny transformatorstasjon ved Harestad i Randaberg og ny 132 kV-kraftlinje.

 • Lokale styrker støtter opp om Ryfastløpet.

  Lyse på laget når 7500 spring Ryfastløpet

  Lyse stiller på startstreken som eliteløpar når Ryfastløpet går av stabelen i oktober. - Eit tunnelløp som knyter eigarkommunane våre endå tettare saman er midt i blinken for oss som driv med infrastruktur, seier sponsoransvarlig Cathrine Suttie.

 • Alle som har barn eller barnebarn som driver med noe på fritiden kan søke om midler fra Lyse spirer.

  1 million til barn og ungdom

  Lyse dobler støtten som gis til lag og foreninger gjennom konsernets eget sponsorprogram, Lyse Spirer, fra 500 000 kroner til en million kroner i 2019.

 • Eksisterende strøminjer langs veien gjennom Dirdal

  Tillatelse til ny kraftlinje

  Lyse Elnett har fått tillatelse til å bygge ny 132 kV kraftlinje mellom Gilja i Gjesdal og Seldal i Sandnes. Det er samtidig gitt tillatelse til fortsatt drift av eksisterende kraftlinje mellom Seldal og Tronsholen transformatorstasjon.

Viser fra 109 til 120 av totalt 500 artikler

Følg oss:Følg oss på Instagram Følg oss på Facebook Følg oss på Twitter Følg oss på LinkedIn 

Personvern Copyright © Lyse AS