For media

Her vil du finne vårt bildearkiv og Lyse TV, i tillegg til pressemeldinger, kontaktinformasjon for pressinformasjon og pressebilder. Vi har også gjort tilgjengelig publikasjoner og presentasjoner fra Lyse.

 • Elnett21 gutt ser opp mot skyene

  Samarbeid om grønn omstilling

  Klima- og miljøminister Sveinung Rotevatn (V) fikk presentert fremtidens energiløsninger i en region hvor behovet for strøm vil øke formidabelt i årene som kommer.

 • Bygging av strømnett

  Ønsker større fart på elektrifiseringen

  Ny rapport om fornybarnæringen viser at kun halvparten av energibruken kommer fra fornybare energikilder. Nå må omstillingstakten økes, mener bransjen og Lyse.

 • Ny TV-kanal for kulturlivet

  Ingenting og Leif og Kompisane står først på programmet for en helt ny TV-kanal for kultur støttet av Lyse.

 • Marianne Aske og Karianne Goa Østhus var sommervikarer i Lyse Produksjon sommeren 2019.

  Lyse øker antall sommerjobber mens andre kutter

  I en tid da flere bedrifter ser seg nødt til å redusere antall sommervikariater, øker Lyse antallet med ti flere enn i fjor. I tillegg opplever konsernet en betydelig økning jobbsøkende som kommer fra oljebransjen.

 • På en høyde over fjorden står strømmaster til fjordspenn. Like ved er det gruset opp anleggsplass til bygging av ny kraftlinje.

  Kraftlinje takker for seg

  I over 60 år har kraftlinjen Lysebotn – Tronsholen 2 sørget for strøm til innbyggere i Sør-Rogaland. Nå er ny historie skrevet da kraftlinjen ble koblet ut permanent.

 • Det årlige utslippet på landsbasis er 52 900 000 co2 ekvivalenter, en samlebetegnelse på utslipp av ulike klimagasser som påvirker klimaet. 1,9 millioner av disse kommer fra Sør-Rogaland.

  Ansvarsbevisste i klimasaken

  – Nå er det nok snakk om klimamål, nå er det tid for handling. Her er Lyse i en unik posisjon til å bidra, mener konsernsjef Eimund Nygaard.

 • Skiltet for gang- og sykkelsti

  Nye veier for gående og syklister

  I Jåttåvågen og Hillevåg i Stavanger blir det midlertidig omlegging av gang- og sykkelsti fra mai til august.

 • Nye Sandnes rådhus har fjernvarme fra Lyse. Foto: Stavanger Region European Office

  Vekst for fjernvarme

  2019 ble et rekordår for fjernvarmeproduksjon i norske byer, og Stavanger/Sandnes er nå Norges 10. største fjernvarmeby.

 • Altibox vokser mest

  Altibox tar en stadig større del av kaka i det nasjonale telekommarkedet.

 • Stor etterspørsel etter badetasser

  Det klargjøres for badesesong i kommune-Norge. De siste ukene har de kommunene som tok badetassen i bruk i fjor sommer, brukt tid på å fjerne gammel tang og plassere badetassen ut på badeplassen. Nå kan sommeren bare komme!

 • Gasslekkasje i Hillevåg

  Mandag 11. mai oppstod en gasslekkasje under gravearbeid i Hillevåg. Området ble raskt sperret av og lekkasjen stanset. Ingen kom til skade som følge av uhellet.

 • En ung kvinne står ved et styringspanel som henger på en hvit vegg med en lys stålampe ved siden av.

  - Forbruksendring krever styring

  Lyse har deltatt i et forskningsprosjekt og testet nye prismodeller for nettleie. Sluttrapporten konkluderer med at få kunder følger aktivt med på sitt strømforbruk, og det er vanskelig å få til varig endring i forbruk uten automatiske styringssystemer.

Viser fra 1 til 12 av totalt 500 artikler

Følg oss:Følg oss på Instagram Følg oss på Facebook Følg oss på Twitter Følg oss på LinkedIn 

Personvern Copyright © Lyse AS