For media

Her vil du finne vårt bildearkiv og Lyse TV, i tillegg til pressemeldinger, kontaktinformasjon for pressinformasjon og pressebilder. Vi har også gjort tilgjengelig publikasjoner og presentasjoner fra Lyse.

 • Bidrar til heldigitalt Nordic Edge  

  Mye av teknologien som tidligere bare er snakket om – blir kanskje suksessfaktoren når årets Nordic Edge inviterer til heldigital konferanse med live-sending fra kryss og tvers i Europa.  

 • Ørjan Aukland leder arbeidet med presåkornfond på vegne av Lyse.

  Investerer i fond for ferske selskap

  Sammen med Lyse går TDVeen, DSD og Stavanger kommunes vekstfond inn i et nytt tidlig-fase investeringsfond. Presåkornfondet skal bidra til utvikling av næring og investering.

 • Lave kraftpriser gir resultatfall for Lyse

  Lyse-konsernet hadde et resultat på 479 millioner kroner første halvår 2020, mot 541 millioner første halvår i fjor.

 • Terje Halleland (FrP), Irene Heng Lauvsnes (H), Bjørn Honningsvåg (adm dir i Lyse Produksjon) og Tone Grindland (dir i NHO Rogaland) i et felles opprop mot for høy beskatning av vannkraften

  Skatt til hinder for vannkraftoppgradering

  Dagens skattesystem er et effektivt hinder for modernisering av norsk vannkraft, og Jøssang kraftverk har blitt selve symbolet på hvor galt det har blitt. En endring i skattesystemet kan bidra til å utløse store investeringer og gi økt sysselsetting.

 • Ferdig med havbunnsundersøkelser

  Etter flere uker med undersøkelser er det nå bestemt hvor den nye fiberkabelen mellom Newcastle og Stavanger skal installeres.

 • På fine dager er det folksomt ved pumpehuset ved Store Stokkavann.

  Får endelig bekreftet badetempen i Stokkavannet

  Stort påtrykk fra publikum, en generøs Stavanger kommune og rask behandling i Altibox gjorde at Stavanger nå har fått sin syvende badetass. Denne gang i Store Stokkavannet.

 • Bergen-fiber ligger under brostein

  Å legge fiber i gamle bymiljøer er ikke bare bare. Bokstavelig talt gjøres det nå stein for stein i flere av våre største byer.

 • Datasentre kan gi næringsboom

  Insektsoppdrett, algeproduksjon, veksthus, biogassanlegg og fiskeoppdrett på land er alle næringer som kan dra sterkt nytte av en datasenteretablering.

 • Alt klart for spesiell flytransport

  Lyse Lux har gjort det mulig å forflytte et gammelt Braathens-fly fra Stavanger lufthavn over riksveien og til Flyhistorisk museum.

 • MV Fugro Galaxy

  Starter havbunnsundersøkelser i Nordsjøen

  (Stavanger) NO-UK Com AS og Altibox Carrier har startet havbunnsundersøkelser i forkant av arbeidet med å legge fiberoptisk sjøkabel mellom Newcastle og Stavanger.

 • 14 sommervikarer med behørig avstand fra hverandre utenfor Lyse sitt lokale i Sandnes

  Kjekk og lærerik sommer

  50 sommervikarer er med og holder hjulene i gang i Lyse. Vikarene arbeider blant annet på lageret, med enkelt vedlikehold, korreksjon av data, kundebehandling og vurderer tiltak i strømnettet.

 • Turstier ufremkommelige på grunn av mye vann

  Regn og mye snø i fjellet skaper utfordringer for vakt-teamet i Lyse Produksjon. Snøsmeltingen fører til at vannet i magasinene stiger svært fort og strakstiltak må iverksettes. Det er nå turer som ikke kan gjennomføres på grunn av ufremkommelighet som skyldes mye vann. Det forventes fulle magasin og overløp i flere vassdrag gjennom sommeren.

Viser fra 1 til 12 av totalt 500 artikler

Følg oss:Følg oss på Instagram Følg oss på Facebook Følg oss på Twitter Følg oss på LinkedIn 

Personvern Copyright © Lyse AS