For media

Her vil du finne vårt bildearkiv og Lyse TV, i tillegg til pressemeldinger, kontaktinformasjon for pressinformasjon og pressebilder. Vi har også gjort tilgjengelig publikasjoner og presentasjoner fra Lyse.

 • Datasentre kan gi næringsboom

  Insektsoppdrett, algeproduksjon, veksthus, biogassanlegg og fiskeoppdrett på land er alle næringer som kan dra sterkt nytte av en datasenteretablering.

 • Alt klart for spesiell flytransport

  Lyse Lux har gjort det mulig å forflytte et gammelt Braathens-fly fra Stavanger lufthavn over riksveien og til Flyhistorisk museum.

 • MV Fugro Galaxy

  Starter havbunnsundersøkelser i Nordsjøen

  (Stavanger) NO-UK Com AS og Altibox Carrier har startet havbunnsundersøkelser i forkant av arbeidet med å legge fiberoptisk sjøkabel mellom Newcastle og Stavanger.

 • 14 sommervikarer med behørig avstand fra hverandre utenfor Lyse sitt lokale i Sandnes

  Kjekk og lærerik sommer

  50 sommervikarer er med og holder hjulene i gang i Lyse. Vikarene arbeider blant annet på lageret, med enkelt vedlikehold, korreksjon av data, kundebehandling og vurderer tiltak i strømnettet.

 • Turstier ufremkommelige på grunn av mye vann

  Regn og mye snø i fjellet skaper utfordringer for vakt-teamet i Lyse Produksjon. Snøsmeltingen fører til at vannet i magasinene stiger svært fort og strakstiltak må iverksettes. Det er nå turer som ikke kan gjennomføres på grunn av ufremkommelighet som skyldes mye vann. Det forventes fulle magasin og overløp i flere vassdrag gjennom sommeren.

 • Fire ansatte sitter rundt en PC og diskuterer dagens gjøremål

  Starter traineeprogram

  Fire traineer er ansatt i det første traineeprogrammet i Lyse Elnett. Programmet skal gå over to år,og hovedmålet er å utvikle den kompetansen som selskapet ser behov for framover.

 • Systemet som Lyse nå har investert i, har som mål å redusere tap av liv ved ulykker og redusere kostbare skader på båten. 

  Lyse investerer i trygghet på sjøen

  Trygg og sikker ferdsel på sjøen er den viktigste grunnen til at Lyse nå investerer i enda en sensortjeneste, denne gang for båteiere. – Det er på tide at man kan overvåke båten også, ikke bare huset og bilen, sier gründer og daglig leder av Bergens-selskapet Sensario.

 • Toril Nag med i Regjeringens personvernkommisjon

  Konserndirektør tele, Toril Nag, er i dag oppnevnt som ett av medlemmene i Regjeringens nye personvernkommisjon. Utvalget skal vurdere personvernets stilling i Norge og levere en utredning innen 1. desember 2021.

 • Skip ligger til kai ved landstrømanlegg i Risvaika

  Historisk høyt aktivitetsnivå

  Kraftig økning i produksjon og forbruk av strøm som følge av elektrifisering er hovedpunktene i ny Kraftsystemutredning for Sør-Rogaland. Rapporten som gir status for forbruk og produksjon, samt kapasitet og prosjekter i strømnettet viser et historisk høyt aktivitetsnivå.

 • Rogaland fylkeskommune valgte Altibox

  Nå skal fylkeskommunen få bredbånd fra lokale leverandører.

 • Haver og Tvedt

  Morgendagens kjøpesenter

  Tvedtsenteret vil ha grønnest mulig drift og satser tungt på effektbesparelser. Senteret er nå i full gang med installasjon av fjernvarme fra Lyse.

 • Sola Turn med sine rundt 1300 medlemmer utvider nå medlemstilbudet etter bidrag fra Lyse. Foto: Sola Turn

  -Støtten betyr turn for 150 flere barn 

  Sola turn fikk den første ekstra-tildelingen på 25.000 kroner fra Lyse spirer. Det betyr at de nå kan åpne trening for 150 flere barn som lenge har stått på venteliste.  

Viser fra 1 til 12 av totalt 500 artikler

Følg oss:Følg oss på Instagram Følg oss på Facebook Følg oss på Twitter Følg oss på LinkedIn 

Personvern Copyright © Lyse AS