Innovasjon

Smarthustjenester

Lyse har de siste årene arbeidet med å utrede mulig kommersialisering av tjenester innenfor ”Smart”-området, hvor hensikten er å kombinere infrastruktur med kompetanse innenfor energi og telekommunikasjon.

 
Styret vedtok å gjøre første kommersielle skritt innenfor dette området ved å vedta forretningsplan for Smart-tjenester i 2012. Målsettingen er å etablere en digital plattform for nyttetjenester, i første omgang til kunder i Lyses nettområde. Planen er å kunne tilby tjenester og produkter innenfor energisparing, komfort og trygghetstjenester. Tjenestene etableres under merkevaren Smartly. Les mer på www.smartly.no
 
 
Lyses mål er å gjøre det enkelt for kunden ved å samle de viktigste av hjemmets styringssystemer på ett sted. Slik at kunden enkelt kan optimalisere sitt energiforbruk og styre andre viktige nyttefunksjoner i hjemmet.
 
Plattformen vil også kunne være fundament for all type måling i hjemmet (eksempelvis vannforbruk og radon) og nye tjenester for å effektivisere driften av strømnettet.
Lyse tilrettelegger for smarte tjenester i hjemmet som også vil bidra til et redusert behov for helsepersonell.
Les mer om velferdsteknologi.

 

 

Følg oss:Følg oss på Instagram Følg oss på Facebook Følg oss på Twitter Følg oss på LinkedIn 

Personvern Copyright © Lyse AS