Innholdstjenester

Da Lyse valgte å satse på fiber til private husholdninger på begynnelsen av 2000-tallet, var det en forutsetning at det også skulle leveres innhold over fiberen. Da Lyse ikke fant noen som kunne levere dette innholdet, etablerte de Altibox.

Hva skjer når Norges beste teknologer får fritt spillerom på et fibernett med nær ubegrenset kapasitet? Da skapes innovasjon og produktutvikling i særklasse. I desember 2011 var Altibox den første tv-leverandøren i Norge som lanserte en stor pakke med lineære tv-kanaler på datamaskinen, nettbrettet og smarttelefonen. Påsken 2012 leverte Altibox en linje på ubegripelige 200 gigabit per sekund til datatreffet The Gathering. Kunder med IP-telefoni kan med mobiltelefonen ringe via et trådløst nettverk og hjemmetelefonen med norsk hjemmetelefonitakst fra hvor som helst i verden. Neste generasjons tv-løsning med støtte for sylskarp 4K UHD-bildekvalitet blir tilgjengelig for de første Altibox-kundene i 2017. 

Tanken om at kunden skal ta med seg innholdet og ikke være låst til tv-skjermen i stua står sterkt i Altibox. Med fiberen å lene seg på finnes det ikke bekymringer for kapasitetskravene nye tv-teknologier vil bringe.

Altibox-partnerskapet er tuftet på ideen om at nøkkelen til suksess ligger i å kunne håndtere store kundemasser, være god på infrastruktur og ha ekspertise på banebrytende innholdstjenester. Altibox-partnerne er kraftselskaper som Lyse og NTE eller rene bredbåndsutbyggere som Viken Fiber eller Signal Bredbånd. Felles for dem er at de har lang erfaring innen både håndtering av store kundemasser og bygging av infrastruktur. Altibox er ekspertene på produktutvikling.

Følg oss:Følg oss på Instagram Følg oss på Facebook Følg oss på Twitter Følg oss på LinkedIn 

Personvern Copyright © Lyse AS