Lynrask fiber

Trygg og sikker IP-telefoni, markedsledende tv-tjenester og verdens raskeste internett levert i en og samme fiberkabel. Dette var forretningsideen da Lyse lanserte sin telekommunikasjonssatsing Altibox mot private husholdninger i 2002. Målet var 28.000 kunder i Rogaland innen 2017. Vinteren 2018 koblet Altibox opp privatkunde nummer 500.000.

Fiberens nær ubegrensede kapasitet var avgjørende da Lyse valgte å satse på telekommunikasjon. Med overføring i lysets hastighet er nettet symmetrisk – opplasting går like raskt som nedlasting. Altibox tilbyr alt fra 40 til 1000 Mbits per sekund, begge veier. Fiber helt hjem til brukeren gir en stabil tjeneste som ikke påvirkes av naboers nettbruk.

Først ti år etter Lyse gikk i gang med utbyggingen har andre store bredbåndskonkurrenter som Telenor innsett at det bare er fiber som kan takle framtidens brede krav. På denne tiden har Lyse rukket å gjøre Rogaland til en av de raskeste regionene på nett i verden, og de 40 Altibox-partnerne har bygget ut fiber til de mest folkerike områdene i Norge og Danmark.

Følg oss:Følg oss på Instagram Følg oss på Facebook Følg oss på Twitter Følg oss på LinkedIn 

Personvern Copyright © Lyse AS