Smartly-illustrasjon.
Smarthus-løsninger er spesielt etterspurt av boligutbyggere. Lyse har gjennom noe tid arbeidet med å sikre gode nasjonale leveranser av alarmløsningene som er en viktig del av en smarthus-leveranse.

Lyse og Verisure samarbeider

Lyse og Verisure signerte torsdag en omfattende samarbeidsavtale. Avtalen inkluderer at Verisure overtar Lyses alarmkunder i Rogaland. – Med dette styrker vi vår satsing på smarte hjem betydelig, sier konserndirektør Toril Nag fra Lyse.

– Alarm med vekterutrykning er en konkurranseutsatt virksomhet med små marginer der en får store fordeler med store volumer. Framfor å bygge opp virksomheten NorAlarm til en nasjonal virksomhet, har vi valgt å slå virksomheten sammen med den aktøren vi vurderer å ha løsninger som passer godt inn i våre smarthus-leveranser, understreker Toril Nag.

– Verisure har 25 års erfaring som alarmleverandør i Norge, og hadde bransjens mest fornøyde kunder tre år på rad. Når vi skal overlate sikkerheten til våre kunders hjem i andre hender, sørger vi for å velge de beste på markedet, legger hun til.

Når vi skal overlate sikkerheten til våre kunders hjem i andre hender, sørger vi for å velge de beste på markedet

Pris, fysisk utstyr i hjemmet og tjenester som direkte tilkobling til brannvesenet og gratis vekterutrykning forblir uendret. Salget av alarmvirksomheten er betinget av ordinære myndighetsgodkjenninger.

Toril Nag. Foto.De beste løsningene for hjemmet
Alarmvirksomheten i Lysekonsernet var en av byggesteinene i smarthusløsningene som har blitt utviklet gjennom varemerket Smartly. Smarthus-løsninger er spesielt etterspurt av boligutbyggere. Lyse har gjennom noe tid arbeidet med å sikre gode nasjonale leveranser av alarmløsningene som er en viktig del av en smarthus-leveranse.

– Sikkerhetsløsninger krever kontinuerlig produktutvikling og innkjøp av teknologi i stor skala i et globalt marked. Derfor gjør vi rett i å velge samarbeid med en stor internasjonal aktør, sier konserndirektøren.

I en god stund til vil kundene fortsatt bli håndtert av kundesenteret til Lyse og overvåket fra Lyses og tidligere NorAlarms døgnbemannede alarmstasjon. Fakturaen vil fortsette å komme fra Lyse i en overgangsperiode. Med i overgangen til Verisure går 20 ansatte som jobber med alarm i Lyse.

Følg oss:Følg oss på Instagram Følg oss på Facebook Følg oss på Twitter Følg oss på LinkedIn 

Personvern Copyright © Lyse AS