Koblet opp kunde 450 000

Denne uken rundet Altibox-partnerskapet 450.000 oppkoblede kunder. Mer enn 1,2 millioner personer i Norge og Danmark bruker nå fibertjenestene hver eneste dag.

Bilde av konserndirektør for Lyses televirksomhet, Toril Nag.- Vi ser at våre konkurrenter i senere tid også har satt på full fart på fiberutbyggingen. Til tross for at konkurransen nå er hardere enn noen gang klarer vi å vinne nye områder og lykkes med oppsalg på steder der vi allerede er etablert. Samtidig er kundene våre fortsatt de aller mest tilfredse bredbånds- og tv-kundene i Norge, og det er det aller viktigste for oss, sier konserndirektør for Lyses televirksomhet, Toril Nag.

Et stort maskineri er involvert for å gi nordmenn og dansker lys i fiberkabelen. Mer enn 1500 årsverk er nå sysselsatt med utvikling, drift og fiberutbygging i Altibox-partnerskapet.
- Vi er stolte over den iherdige innsatsen fra våre ansatte. Hver dag står de på for å bygge ut digital infrastruktur i Norge, sier Nag. 

Ved årsskiftet hadde Altibox-partnerskapet til sammen 445.000 aktive kunder, og hadde en netto kundevekst på nesten 41.000 i 2016. Så langt i år er over 5000 kunder koblet opp.
- Vi kommer ikke til å få det enkelt i 2017, men er fortsatt sultne på fibervekst og kommer til å øke trykket for å nå enda flere. Lykkes vi med det våger jeg å håpe på at vi runder en halv million oppkoblede kunder tidlig i 2018, sier Nag.
 

Følg oss:Følg oss på Instagram Følg oss på Facebook Følg oss på Twitter Følg oss på LinkedIn 

Personvern Copyright © Lyse AS