50 på Tour de Triangulum

Triangulum-prosjektet som Stavanger er en viktig del av, samlet i går en elbuss full av interesserte innbyggere, fagfolk, studenter og politikere. Tour de Triangulum ga dem svar og informasjon om hva prosjektet går ut på.

Opplev de smarte løsningene i Triangulum-prosjektet! Kanskje løsningene kan benyttes i din kommune også? Eller kanskje de smarte løsningene er noe for ditt hjem?

Det var noe av teksten som bidro til at mer enn 50 personer meldte seg på Tour de Triangulum som ble arrangert i går.

Demonstrasjon i Lyses smarte demo-leilighet ved Trond Thorbjørnsen Arrangementet var et initiativ fra aktørene Lyse, Stavanger Kommune, UiS og Greater Stavanger som sammen skaper gode løsninger som igjen skal deles med de andre europeiske byene som er med i EU-prosjektet.

- Som partner i Triangulum har vi en viktig forpliktelse til å involvere innbyggerne. Prosjektet pågår i en periode over fem år, frem til 2020 og er nå halvveis. Dette ga en fin ramme for arrangementet, sier Per Fjeld, senior rådgiver i Lyses innovasjonsavdeling.

Ordføreren i Stavanger, Christine Sagen Helgø kom til Lyse og holdt åpningstalen som ble etterfulgt av en Triangulum-introduksjon ved Per Fjeld og Kristian Helland i Smartly. Deltakerne fikk så en demonstrasjon i Lyses demo-leilighet der det er installert en rekke smarte løsninger til hjemmet, før tour`en gikk videre til UiS (Universitetet i Stavanger). Her fikk deltakerne informasjon om hva dataene UiS samler i sin skyløsning går ut på og hvilke fordeler dette kan gi  innbyggerene. Til slutt gikk tour`en til kinoen i Stavanger der det ble premiere på filmen om den nye energisentralen til Stavanger kommune.

Deltakerne ble fraktet i en av batteribussene som Stavanger har fått i forbindelse med prosjektet.

 

Følg oss:Følg oss på Instagram Følg oss på Facebook Følg oss på Twitter Følg oss på LinkedIn 

Personvern Copyright © Lyse AS