For media

Her vil du finne vårt bildearkiv og Lyse TV, i tillegg til pressemeldinger, kontaktinformasjon for pressinformasjon og pressebilder. Vi har også gjort tilgjengelig publikasjoner og presentasjoner fra Lyse.

 • Pulter med skjermer oppå dominerer inne i driftssentralen.

  Færre strømbrudd i 2016

  Kunder hos Lyse Elnett opplevde færre strømbrudd i 2016 enn året før. I snitt opplevde hver strømkunde 1,1 strømbrudd over tre minutter i fjor. I gjennomsnitt varte et avbrudd en time og 24 minutter, og da er langvarige planlagte avbrudd tatt med i statistikken.

 • Triangulum vil bety mye for utviklingen av Stavanger som en bærekraftig by. Flyfoto av Stavanger havn. Foto: Espen Schiager, Lyse

  Arrangerer Tour de Triangulum

  Stavanger er en fyrtårnby innen utvikling av bærekraftige løsninger. Det gjør vi blant annet gjennom Triangulum-prosjektet der Lyse er en viktig aktør. Nå arrangeres en egen "Tour de Triangulum" for at alle som ønnsker det skal få lære mer om hva Triangulum skal bidra med.

 • Flyfoto over Stavanger sentrum med flere cruiseskip til kai

  Jakter på 30 pilotkunder

  Lyse skal teste ut framtidens smarte strømnett i Stavanger sentrum. En del av prosjektet er å kartlegge mulighetene for energieffektivisering hos næringskunder i sentrum. Målet er å få med 30 kunder i en pilot.

 • Helikopter løfter øverste del på strømmast på plass

  Reell øvelse med helikopter

  Vel 15 personer deltok da Lyse Elnett satte opp en 18 meter høy strømmast i en øvelse. Det ble brukt helikopter for å heise på plass de ulike modulene til masten på industriområdet Foss-Eikeland.

 • LNG-anlegget i Risavika (produserer flytende naturgass) som forsyner et nordisk marked og har bidratt til betydelige CO2-reduksjoner hos kundene.

  Naturgassens rolle i Rogaland

  Lyses gassnett har vært diskutert i media den siste tiden. I forbindelse med denne diskusjonen har det vært viktig å fremheve at gass-satsingen kan være en viktig bidragsyter til det «grønne skiftet» her i regionen.

 • Deltakerne tilbrakte en kreativ og engasjerende helg i kantinelokalene til Lyse på Mariero. Målet var å få opp gode digitale løsninger som kan brukes av lærere og elever i grunnskolen. Lyses Arne Aamodt (t.v) og Andrea Stangeland (i midten).

  Lyse inviterte lærere til IKT-helg

  Hvordan sørger man for at barn i grunnskolen i dag får den beste stimuli for å interessere seg for en digital hverdag? I Lyse mener vi at det her finnes et stoprt potensiale for utvikling og inviterte derfor til en helg med lyse ideer.

 • Bedriftsforsamlingen i Lyse møtes til jevnige møter for gjennomgang av årets resultater.

  Lyden av fornøyde eiere

  Styreleder Harald Espedal takket så mye for tilliten da han enstemmig ble gjenvalgt som styreleder i Lyses bedriftsforsamling i dag.

 • Montør oppe i lift skifter armatur til LED, mens montør på bakken kobler til ledning fra armatur.

  18.100 veilys byttes til LED

  18.100 eldre veilys i 11 kommuner skal skiftes ut med LED-lys. De nye lysene gir både bedre lys og bruker mindre strøm enn dagens belysning.

 • Lyse har i samarbeid med Kvitsøy kommune besluttet å bygge fiber i øykommunen. Utbyggingen av infrastruktur starter allerede mandag 10. april. Bilde fra Kvitsøy. (Foto: Wikimedia)

  Fiber til Norges minste kommune

  Lyse har i samarbeid med Kvitsøy kommune besluttet å bygge fiber i øykommunen. Utbyggingen av infrastruktur starter allerede mandag 10. april.

 • Leder av finansavdelingen i Lyse, Geir Magne Tjåland, konserndirektør finans, Eirik Børve Monsen og administrerende direktør i Lyse Produksjon, Bjørn Honningsvåg representerte Lyse i jakten på grønne obligasjoner.

  Lyse først ute med grønne obligasjoner i Rogaland

  Kredittmessig fremstår Lyse som et meget solid og veldrevet selskap. Det ble bekreftet denne uken da Lyse søkte etter en halv milliard i grønn finansiering og ble tilbudt nesten det tredobbelte.

 • Flyfoto Stavanger

  Dette betyr Triangulum-prosjektet

  Har du merket at Stavanger blir en stadig smartere by? Gjennom Triangulum-prosjektet settes en rekke spennende tiltak ut i live.

 • Solcelleanlegg

  Nå kommer solen!

  Interessen for solceller har vokst kraftig de siste årene. Etter ønsker fra kundene lanserer Lyse nå egne solpakker som gjør det enkelt å produsere sin egen fornybare strøm.

Viser fra 1 til 12 av totalt 416 artikler

Følg oss:Følg oss på Instagram Følg oss på Facebook Følg oss på Twitter Følg oss på LinkedIn 

Personvern Copyright © Lyse AS