For media

Her vil du finne vårt bildearkiv og Lyse TV, i tillegg til pressemeldinger, kontaktinformasjon for pressinformasjon og pressebilder. Vi har også gjort tilgjengelig publikasjoner og presentasjoner fra Lyse.

 • Konsernsjef Eimund Nygaard.

  Årsresultat på 796 millioner kroner

  Rekordhøy kraftproduksjon kombinert med en svakt økende kraftpris har lagt mye av grunnlaget for at Lysekonsernets resultat for 2016 ble på 796 millioner kroner. I tillegg bidrar Telekom og med god vekst og Elnett med stabil leveranse og få avbrudd.

 • Lyse er i gang med bygging og salg av fjernvarme langs den nye Sandnes-aksen, og har fått god mottakelse så langt. Bilde av fjernvarmerør.

  Bygger ut fjernvarmenettet

  Lyse er i gang med bygging og salg av fjernvarme langs den nye Sandnes-aksen, og har fått god mottakelse så langt.

 • Harald Espedal er styreleder i Lysekonsernet.

  Røde tall gir ikke grønn omstilling

  Fornybar vannkraft skattlegges i dag hardere enn noen annen næring i Norge. I tider med lave kraftpriser gir dette uønskede virkninger for nyinvesteringer og tiltrengte reinvesteringer i norske vannkraftverk. Les hva styreleder i Lyse påpeker i dette innlegget.

 • På Lyse sin stand under konferansen blir det særlig rettet søkelys mot det største pågående prosjektet i Lyse for tiden, bygging av nytt kraftverk i Lysebotn.

  Smarte produksjonsselskap samlet

  Denne uken er landets mange kraftproduksjonsselskap samlet til Energi Norges årlige energikonferanse, PTK i Stavanger. Lyse Produksjon er årets hovedsponsor.

 • Jøssang kraftstasjon ligger 500 meter inne fjellet, plassert ved i Strand kommune. Kraftverket benytter vann fra Jørpelandselva

  Vannlekkasje i kraftstasjon

  Mandag 20. februar ble Jøssang kraftstasjon ved Notvik i Strand kommune satt delvis under vann.

 • Denne uken rundet Altibox-partnerskapet 450.000 oppkoblede kunder. Toril Nag (bildet) er stolt av innsatsen fra alle ansatte.

  Koblet opp kunde 450 000

  Denne uken rundet Altibox-partnerskapet 450.000 oppkoblede kunder. Mer enn 1,2 millioner personer i Norge og Danmark bruker nå fibertjenestene hver eneste dag.

 • Aspelund, Løland og Hersleth. Foto.

  Fjernvarme til Stavanger

  Med Enova-støtten innvilget, kan Lyse Neo gå i gang med å legge fjernvarmerør fra Jåttåvågen inn til Urban Sjøfront i Stavanger. Det nyter både dagens og framtidens siddiser godt av.

 • strøm på Jæren

  Stadig høyere strømforbruk

  I løpet av de siste ti årene har strømforbruket i regionen vår steget med 1240 GWh. Det tilsvarer forbruket til 62 000 husstander. Antallet fiberkunder og strømkunder øker også.

 • Fornøyde vinnere fra venstre Runar Ursin Reed, Kristine Frafjord, Lene Nordahl, Leif Fløysvik, Tom Kjusmoen og Kjell Arild Nielsen.

  Best på kundeservice - igjen!

  Kundene er så fornøyd med Altibox partnerskapets kundeservice, at Altibox i går fikk æren av å bli landets beste, både innen bredbånd og TV.

 • 450 altiboxere fra 33 norske og seks danske fiberutbyggere samles i Stavanger denne uka. Bilde av deltakere på vei inn dørene på fjorårets arrangement.

  Fiberfamilien til Forum

  450 altiboxere fra 33 norske og seks danske fiberutbyggere samles i Stavanger denne uka.

 • Andreas Ente utfordrer videregående-elever til å prøve ut VR-briller og oppleve Lyses demoleilighet gjennom en virtuell verden.

  Kunnskap for fremtiden

  Lyse deltok på Kunnskapsdagene som ble arrangert forrige uke, der videregående elever fikk innsikt fra flere firma på hvordan realfagskompetanse kan brukes i arbeidslivet.

 • Viking Stadion

  LAN med sprekt program

  LyseLAN på Viking Stadion blir en fest for unge som er interessert i gaming og teknologi, men det blir også en gylden anledning for foreldre til å lære mer om de unges spillvaner.

Viser fra 1 til 12 av totalt 403 artikler

Følg oss:Følg oss på Instagram Følg oss på Facebook Følg oss på Twitter Følg oss på LinkedIn 

Personvern Copyright © Lyse AS